Ciutadania

BONO SOCIAL ELÈCTRIC

Encara continua el descompte que s'aplica a la factura de la llum , s'ha suprimit el límit de sol·licitud i a partir d'enguany es pot sol·licitar lliurement sense excedir-se ni perdre'l per no gestionar la sol·licitud dins de l'aquest termini.

Molta gent encara desconeix la facilitat de la gestió ni com ha de sol·licitar-se, cal destacar que les persones majors són les que més han tramitat la sol·licitud mitjançant assistents socials o amb l'ajuda de tercers no obstant això la cobertura és molt més ampli i correspon a molta més gent.

La sol·licitud es gestiona a través de les comercialitzadores de referència que són aquelles que distribueixen i comercialitzen al nostre país.

Ací pot veure les preguntes freqüents i les comercialitzadores que ho tramiten

https://selectra.es/energia/info/bono-social

https://tarifasgasluz.com/comercializadoras

https://energia.gob.es/bono-social/Paginas/bono-social.aspx

BONO SOCIAL TERMIC


Este BONO social  està dirigit especialment a pensionistes i jubilats , a l'igual que el BONO social electric esta ajuda a rebaixar el preu de la factura del gas ya que ultimament el preu de l'energia s'ha disparat.

S'otorga al gas natural , gas BUTANO , propa o qualsevol tipo de combustible que utilise per a calfar la seua vivenda.

Es important resaltar que nomes se poden aprofitar d'este desconte les persones que ya tenen activat i concedit el BONO de l'electricitat i consistix en checs desconte que s'entreguen al titular del suministrament i les quantitats varien segons el lloc a on viva .

Si fa mes fret major quantitat si fa menys fret menor quantitat , no obstant d'esta manera contribuix a aforrar en els servicis basics.

MES INFORMACIO:

bono social
bono

Missatge d'estat

Lo sentimos ... Este formulario está cerrado a nuevos envíos.