Castellnovo, protagonista d'un videojoc gràcies a l'UJI

08/02/2024

Un grup d'estudiants de tercer curs del Grau de Disseny i Desenvolupament de Videojocs de l'UJI ha creat un videojoc amb el poble de l'Alt Palància com a protagonista. 

La creació del videojoc forma part del treball final de l'alumnat, avaluat per tres assignatures diferents enfocades a la programació, al disseny conceptual i a l'estètica. 

El Servici d'Activitats Socioculturals de l'UJI ha seleccionat les millors nou propostes, entre onze presentades, sobre històries i llegendes de municipis del món rural. La proposta va ser presentada pel propi Ajuntament de Castellnovo, a través de la jove Pilar Pau, estudiant en pràctiques a l'Ajuntament, que va enviar un dossier amb idees per al videojoc i la història de la Romana d'Or, amagada, segons la llegenda, en algun racó del municipi. Els pobles, al costat de Castellnovo, que són protagonistes en esta edició són: Costur, Ares, Montán, Forcall, Cinctorres, Morella, Teresa i Altura. 

En 'Cròniques de Castellnovo', el personatge recorre la localitat coneixent als veïns i el seu patrimoni mentres busca la 'Romana d'Or'. Fins a aconseguir el seu objectiu, realitza diferents proves en els punts més emblemàtics de la localitat com el Castell-Palau de Beatriz de Borgia o la plaça de l'Om. 

"Des de l'Ajuntament ens hem reunit amb l'alumnat, donant-los suport, veient l'evolució del joc i fent-los suggeriments sobre localitzacions" ha afirmat la regidora, Eva Aparicio, qui ha afegit que "per a Castellnovo, este videojoc, és una oportunitat de donar-se a conéixer a l'exterior i arribar als més joves. Una forma que el nostre patrimoni, no podem oblidar que som Territori Borgia, arribe als públics més joves". 

Una vegada finalitzat, el videojoc serà compartit de manera oberta i gratuïta. 

Castellnovo, protagonista d'un videojoc gràcies a l'UJI

Missatge d'estat

Lo sentimos ... Este formulario está cerrado a nuevos envíos.