Castellnovo i la Diputació, de la mà cap al futur i el desenvolupament turístic del municipi

09/02/2024

- La localitat de l'Alt Palància ha rebut la visita de la vicepresidenta primera de la Diputació de Castelló, Maria Ángeles Pallarés

L'alcalde de Castellnovo, Antonio López, i la regidora, Janet Díaz, s'han reunit este mateix matí amb la vicepresidenta primera de la Diputació de Castelló, Maria Ángeles Pallarés. 

Durant la trobada s'ha posat en valor el Castell-Palau de Beatriz de Borgia, únic recurs patrimonial de la província de Castelló inclòs sota la denominació de Territori Borgia. "Després del parlat hui esperem que Ajuntament i Diputació puguem treballar de la mà per a posar en valor el nostre Castell i convertir-lo en l'atractiu turístic de primer nivell que sabem que és" ha afirmat Antonio López. També s'ha realitzat una visita al Castell, perquè Maria Ángeles Pallarés tinguera l'oportunitat de conéixer de primera mà les possibilitats que oferix. 

Cal ressaltar que actualment Castellnovo ja fa treballs de rehabilitació al Castell, un primer pas per a afermar-lo com a referent turístic local, comarcal i provincial. "Perquè torne a lluir en tota la seua esplendor necessitem l'ajuda de les Administracions, per la qual cosa esperem comptar amb el suport de la Diputació en el futur pròxim" ha ressaltat Antonio López. Després de la visita, Pallarés ha mostrat interés a tornar a la localitat per a veure l'avanç de les obres. 

La importància de la millora de les comunicacions per carretera, la creació d'habitatge i la construcció d'un camp de futbol de gespa artificial també s'han posat sobre la taula. "Des de l'Ajuntament hem traslladat les nostres postures, objectius i necessitats i la vicepresidenta primera ens ha donat diferents idees i consells per a continuar treballant" ha indicat l'alcalde. 

López i Díaz han entregat a Maria Ángeles Pallarés una bossa amb productes locals i quilòmetre zero, com són la mel i el formatge. Així mateix, la vicepresidenta primera ha signat en el llibre d'honor de l'Ajuntament de Castellnovo. 

 

Castellnovo y la Diputación, de la mano hacia el futuro y el desarrollo turístico del municipio
Castellnovo y la Diputación, de la mano hacia el futuro y el desarrollo turístico del municipio

Missatge d'estat

Lo sentimos ... Este formulario está cerrado a nuevos envíos.