Castellnovo, finalista del 'Proyecto Reactivadores' de HolaPueblo

15/02/2024

El municipi és un dels quatre seleccionats que opten a l'equipament d'un espai d'ús públic gràcies al Proyecto Reactivadores impulsat per a Ikea, Redeia i AlmaNatura

L'Ajuntament de Castellnovo amb el projecte 'El Racó del Morajet: Cultura, Emprenedoria i Innovació Social' és un dels quatre finalistes de tota Espanya del 'Proyecto Reactivadores' de HolaPueblo (AlmaNatura), Ikea i Redeia. 

"El nostre projecte ha sigut seleccionat entre 28 participants de la xarxa HolaPueblo, de la qual formen part 100 municipis de tota Espanya" ha afirmat la regidora, Eva Aparicio. 

L'objectiu de Castellnovo és equipar i dotar d'activitat a l'edifici municipal. En la primera planta es pretén crear un espai multifuncional, en el qual poder realitzar des de jornades i trobades participatives fins a esdeveniments culturals com a exposicions, tallers, recitals o xicotets concerts amb la finalitat de mantindre una programació cultural al llarg de l'any. Per part seua, la segona planta de l'edifici serà condicionada com a espai de cotreball. Amb l'actuació s'aconseguirà un doble objectiu: d'una banda, dotar a Castellnovo d'un espai que permeta dinamitzar cultural i socialment el municipi; i, per l'altra, oferir a entitats i emprenedors una sala en la qual teletreballar de manera còmoda i adaptada, aprofitant que Castellnovo compta amb connexió a la xarxa amb la tecnologia 5G. 

"En cas de resultar guanyadors mitjançant l'execució de la iniciativa del 'Proyecto Reactivadores' es dissenyarà i equipararan estos espais per a dotar-los d'activitat amb la finalitat de millorar i ampliar els servicis a la població, sent, a més, el punt de trobada entre emprenedors, associacions, entitats i actors de la vida socioeconòmica del municipi" ha comentat l'edil. 

- Votacions del 20 al 27 de febrer

'Proyecto Reactivadores' atorgarà dos premis: un premi del públic i un premi del jurat. 

El termini de votacions del premi del públic començarà el 20 de febrer i finalitzarà el dia 27 del mateix mes. Per a poder votar és necessari ser membre d'Ikea Family. Tant el resultat de la votació popular com del premi del jurat (integrat per representants de totes les entitats organitzadores) es coneixeran al llarg del mes de març. 

"Es tracta d'un projecte que conjumina creativitat, innovació, il·lusió, cooperació i compromís rural, el públic objectiu del qual abasta tant a la població local com a nous pobladors, així com a associacions, entitats i emprenedors del territori" ha ressaltat Eva Aparicio, qui ha afegit que "per tot això, animem que ens voten i agraïm tot el suport que puguem rebre per a aconseguir que ‘El Racó del Morajet’ es convertisca en un espai de referència i de futur a Castellnovo"

Foto: Castillo-Palacio de Beatriz de Borgia (Castellnovo)

Missatge d'estat

Lo sentimos ... Este formulario está cerrado a nuevos envíos.