Antonio José Fernández, Jorge Román i Elias Azzouzi, últims classificats del XVI Concurs de Joves Intèrprets de Castellnovo

19/02/2024

- La gran final del certamen tindrà lloc el dissabte 2 de març


El passat cap de setmana es va celebrar l'última ronda classificatòria del XVI Concurs de Joves Intèrprets de Castellnovo. En aquesta ocasió, van competir els i les joves de la categoria A (entre 21 i 25 anys).


Els tres instrumentistes que passen a la gran final del 2 de març són: Antonio José Fernández Martínez (saxo), Jorge Román Micó (oboé) i Elias Azzouzi Tusón (bombardí).


En la fase final del certamen competiran els i les classificades en cada categoria. Categoria A, entre 21 i 25 anys: Antonio José Fernández Martínez (saxo), Jorge Román Micó (oboé) i Elias Azzouzi Tusón (bombardí). Categoria B, de 17 a 20 anys: Pablo Gamón Chover (saxo), Enric Lozano Carpena (saxo) i Miguel Medrano Compañ (trompa). Categoria C, de 14 a 16 anys: Mireia Santaceu Cepero (flauta), Elena Orenga Blasco (oboé) i Samuel Aparisi Torres (bombardí). Categoria D, fins a 13 anys: Mireia Llácer Parra (flauta), Carla Macián Fabra (bombardí) i Vera Enguídanos Maza (saxo).


Cal recordar que el Concurs de Joves Intèrprets de Castellnovo reuneix joves instrumentistes de vent-fusta i vent-metall de tota la geografia nacional.

Antonio José Fernández, Jorge Román y Elias Azzouzi, últimos clasificados del XVI Concurso de Jóvenes Intérpretes de Castellnovo

Missatge d'estat

Lo sentimos ... Este formulario está cerrado a nuevos envíos.